KOGED'e yeni proje: Gençler için Yönetişim

    

      KOGED, Gençlik ve Proje Derneği'nin(GEPED) koordinatörü olduğu  "Gençler İçin Yönetişim" projesinin ortaklarından biri oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Destekleme Fonu (YEDEP) tarafından finanse edilen proje, GEPED, Kocaeli Kent Konseyi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOGED'in ortaklığı kapsamında yürütülecek. 

5 ay sürecek olan projede, gençlerin yerel yöneticiler tarafından alınan kararlara katılmalarını, kendi sorunlarını ve/veya fikirlerini açıklamalarını ve yönetime katılmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Proje kapsamında Kocaeli'nde yerel yönetimler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çeşitli faaliyetler hayata geçirilecek. Genel amaç, gençlerin aktif vatandaşlık ve yerel yönetime katılım alanlarında geliştirilmesidir.

     Gençlerin aktif vatandaşlık ve yönetime katılım konularında bilgi ve farkındalıklarının artırılmasına yönelik planlanan eğitimlerin yanı sıra, ortak ve katılımcıların Türkiye'deki gençlerin yerel sorunlarını belirleme konusunda deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla çalıştaylar düzenlenecektir.

https://www.kafakampus.com/genclik-icin-yonetisim-projesi-kentlilik-bilinci-ve-katilim-mekanizmalari-semineri/

 

Gösterim: 799

PROJELER